Így készül a Viper Hard Seltzer!

A Viper gyártási folyamata a 100 méter mélységből érkező víz kinyerésével kezdődik. Ezt üstökben felforralják, majd az erjesztési eljárás következik a sörgyártáshoz hasonlóan. Hozzáadják az alkohol alapját adó cukrot, melyet a megfelelően adagolt élesztők teljesen feldolgoznak, megadva ezzel a folyadéknak a kívánt alkohol- és szén-dioxid - szintet. Ettől válik a Viper tökéletes hard seltzerré. Ez a folyamat minimum hat napig tart. A kapott italt megszűrik, így válik tisztává és áttetszővé. Végül, a frissítő lime íz elérése érdekében egy kevés természetes aromával dúsítják.

Drink responsibly - Viper

AZ OLDALRA CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEK LÉPHETNEK BE. KÉRJÜK, ADD MEG A SZÜLETÉSI ÉVED!

Sajnáljuk, ha nem vagy legalább 18 éves, akkor nem léphetsz tovább. www.alkohol.info.hu